RATTENBESTRIJDER PAKT OVERLAST RATTEN AAN

Een rattenbestrijder houdt zich bezig met de aanpak van deze overlast. Dat gebeurt binnen een week na melding. Dit zijn de antwoorden die burgemeester en wethouders hebben gegeven op de vragen die Adrie van Meel namens de PVV-fractie stelde naar aanleiding van klachten van bewoners over overlast van ratten in de bebouwde kom.

De PVV-fractie wilde weten of bij het college bekend is dat bewoners last ondervinden van ratten, en of er al bestaande acties lopen om deze overlast te bestrijden. Het college meldt ervan op de hoogte te zijn dat bewoners last ondervinden van ratten. Hieraan voegt het college toe dat de meldingen die door bewoners worden gedaan worden geregistreerd in het meldingen systeem Fixi.

Voorts laat het college weten dat de Gemeente Rucphen een overeenkomst met een rattenbestrijder heeft voor het bestrijden van overlast door ratten en dat elke melding van overlast binnen een week wordt opgepakt. Volgens burgemeester en wethouders vindt hierbij ook communicatie plaats met de melder.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…