RECORDAANTAL DIGITALE ZONNEBLOEMLOTEN VERKOCHT.

Afgelopen maandag was de trekking van de Zonnebloemloterij. We hebben dit jaar een superaantal van bijna een half miljoen loten verkocht. Marc Damen, directeur van de Nationale Vereniging de Zonnebloem: “Een resultaat waar we trots op mogen zijn. Zeker omdat de lotenverkoop door corona anders verliep dan normaal.”
Omdat lotenverkoop aan de deur een stuk lastiger was in coronatijd.
(1/3)
Maakten veel Zonnebloemafdelingen een onlinepagina aan. Waren het er vorig jaar nog 273, dit jaar eindigde de teller op 1.048 pagina’s. In plaats van 15.000 digitaal verkochte loten vorig jaar, zijn er in 2020 ruim 107.000 loten verkocht via het internet. Niet alleen de Zonnebloemafdelingen waren creatief ook bedrijven als Red je Pakketje en Sunsation Sunflower droegen hun steentje bij: voor € 15 kocht je drie potzonnebloemen met een Zonnebloem lot. Sam Rohn. (2/3)
De Zonnebloem is een warme organisatie en we wilden graag op onze manier een bijdrage leveren aan het mooie werk van de vrijwilligers.”
Alle bijdragen van iedereen, groot of klein, worden enorm gewaardeerd. Dankzij jullie kunnen we mensen met een lichamelijke beperking helpen. En dat is – zeker in deze tijd – meer dan welkom.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…