RELIGIEUS ERFGOED OUDENBOSCH – JANUARI 2024

De komende jaren wordt er door diverse partijen zoals Aannemersbedrijf Van Agtmaal BV, Woonkwartier en gemeente Halderberge hard gewerkt om de gebouwen van Sint Anna, de kapel van Saint Louis, de Mariabouw en het gebouw van Fidei et Arti te verbouwen. De provincie Noord-Brabant geeft een forse bijdrage aan deze ontwikkelingen. Sommige van de gebouwen krijgen een nieuwe bestemming.

De openbare ruimte rondom de gebouwen wordt opnieuw ingericht. Via: www.sintanna-oudenbosch.nl  vindt u voorlopige sfeerimpressies van koopwoningen, appartementen en openbare ruimte. De gemeente legt direct na de bouw het openbare gebied rondom de woningen aan, inclusief de geplande parkeerplaatsen. Ook de aanleg van het parkeerterrein aan de Lollestraat en herinrichting van het collegestraatje.

De werkzaamheden worden afgerond begin 2024. Definitieve verlichting wordt later aangebracht. Dit heeft te maken met lange levertijden voor de verlichting. In het 1e kwartaal van dit jaar worden parkeerplaatsen aangelegd aan de Parklaan. De plannen voor het Basiliekplein worden nu verder uitgewerkt. Planning is de tweede ereboog medio 2024 en het basiliekplein eind 2024 te hebben gerealiseerd.

Impressiefoto nieuwbouwappartementen
Markt Oudenbosch.
Foto: Gemeente Halderberge

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Metejoor - Eigen Schuld

Laden...

Laden

Laden…