ROBERT WAGENMAKERS VOORZITTER RAAD BESTUUR AMPHIA

Dr. Robert Wagenmakers MBA is benoemd als voorzitter Raad van Bestuur van Stichting Amphia. Hij zal per 1 juni 2023 toetreden tot de Raad van Bestuur van Amphia, dat vanaf dan drie leden telt. Wagenmakers is de opvolger van Olof Suttorp die Amphia verliet vanwege grensoverschrijdend gedrag. Robert Wagenmakers woonachtig in Breda, volgde de opleiding geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

De opleiding orthopedisch chirurg doorliep Robert vanuit het Academisch Ziekenhuis Groningen en is daar ook aan de slag gegaan. In 2008 is hij gepromoveerd en in 2016 behaalde hij zijn MBA. In 2010 maakte Robert de overstap naar Amphia in Breda waar hij sinds 2017 deel uitmaakt van het bestuur van de coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia. Sinds 2021 is hij voorzitter van dit bestuur.

Met zijn persoonlijke stijl vormt de Raad van Bestuur met Robert een solide en geïnspireerd team om Amphia verder te brengen, samen met de zorgprofessionals en  samenwerkingspartners voor de inwoners van Breda en daarbuiten. Na het aantreden is de samenstelling Raad van Bestuur van Amphia als volgt: Robert Wagenmakers, voorzitter, Christianne Lennards, vicevoorzitter, Ivo Vergouwen, lid.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Frans Vergouwen - Muziekparadijs2

Laden...

Laden

Laden…