ROMMEL-SNUFFELMARKT VRIENDEN VAN KERKAKKERS

Vrienden Van Kerkakkers houden een Rommel-Snuffel-Boekenmarkt op zaterdag 6 mei van 9.00- tot 12.00 uur in Centrum voor Wonen en Zorg Kerkakkers, aan de Burgemeester Voetenstraat 29 Rucphen. Er is aanlevering van heel mooie spullen zoals, een Maxi Cosi kinderzitje, wandklok, keyboard, staande schemerlampen, hanglamp, rollators, kastjes, magnetrons, stereotorens, tuinstoelen, schilderijen etc. Ook veel cd’s en heel veel boeken.

Wie zijn de Vrienden Van Kerkakkers ? Dit zijn zeer betrokken mensen die op veel manieren geld probeert te genereren voor het welzijn van de bewoners van Kerkakkers. De omgeving waar de bewoners zich kunnen begeven heeft altijd een speciale plek. Nu zijn ze op weg voor een nieuwe Duofiets, heel belangrijk voor de beweging en het genieten van de buitenlucht.

Een van die activiteiten is de jaarlijkse markt. Ook in de herfsttijd wordt er weer een markt georganiseerd. Omdat het een activiteit betreft in een woonzorgcentrum, denk dan aan de gezondheidsnormen ten opzichte van de bewoners en dus de aanvangstijd van 9.00 uur.
Wees welkom op deze markt.

Vrienden Van Kerkakkers.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…