RONDE VAN SCHIJF TERUG OP WIELERKALENDER BWF

In Schijf vindt zondag 9 april de 1e editie plaats van de BWF Ronde van Super Dichtbij Schijf. Een wielerronde van de Brabantse Wieler Federatie, georganiseerd door de Stichting Sport Frinten. Wielrenners uit verschillende categorieƫn kunnen Eerste Paasdag hun krachten meten. De Wielerronde van Schijf, wordt verreden in het buitengebied en gaat grotendeels door de Rucphense bossen.

De wedstrijden op het 7,5 km. tellende parcours zijn onderverdeeld in de volgende categorieƫn: renners 50+, renners 50- en amateurs. De afstanden bedragen respectievelijk 50, 50 en 60 kilometer. De renners starten en finishen ter hoogte van CafƩ Jagersrust in Schijf. Categorie 50+ start om 10.30 uur, gevolgd door de renners 50- om 12.00 uur. De amateurs staan om 13.30 uur in de startblokken. Voor de faciliteiten heeft de stichting een sponsor in natura gevonden.

Oud-BWF-coureur Rini van Zundert uit Sint Willebrord was voor de pandemie de initiatiefnemer van deze wielerronde die destijds niet door kon gaan vanwege corona. Aanmelden kan via www.brabantsewielerfederatie.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…