ROPARUN TERUG MET NIEUWE FRANSE STARTLOCATIE

Na vijf jaar keert de Roparun terug naar Frankrijk. Voor de komende editie maken de deelnemers zich weer op voor een editie door Frankrijk, België en Nederland. In het pinksterweekend van 2024 vertrekken de deelnemende teams vanaf Circuit La Clef des Champs om, in estafettevorm, ruim vijfhonderd kilometer af te leggen en uiteindelijk te finishen op de Coolsingel in Rotterdam.

Naast de startlocatie in Frankrijk, start de komende editie ook vanuit Nederland vanaf Evenementenlocatie Vliegveld Twente. Hiermee kent de komende editie, bij voldoende inschrijvingen, ook weer twee routes: één vanuit Frankrijk en één vanuit Nederland. Teams kunnen kiezen aan welke route zij willen deelnemen. De organisatie verwacht eind oktober een eerste versie te publiceren.

Deelnemen aan de Roparun is een onuitwisbaar avontuur voor het leven. Verzamel je familie, vrienden, collega’s of leden van de sportclub en help mee het verschil te maken. Schrijf je voor 31 december in voor de mooiste estafetteloop. Kijk voor meer informatie op: www.roparun.nl/meedoen

foto Roparun: Marco Teljeur

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Dorini's - Bella

Laden...

Laden

Laden…