RUN FOR KIKA MARATHON TEXEL RUIM 130 DEELNEMERS

Een fantastische 2e editie van Run for KiKa Marathon Texel. Ruim 130 deelnemers liepen de hele of halve marathon, 5 of 10 km. voor kinderen met kanker. Samen haalden ze €138.384,- op voor onderzoek naar kinderkanker! Dit hardloopevenement voor KiKa draagt bij aan het doel 100% genezing van kinderkanker!

Na hard trainen en geld inzamelen stonden afgelopen weekend alle deelnemers aan de start op Waddeneiland Texel. De KiKa-lopers liepen in hun oranje KiKa-shirt door de duinen, over het strand en langs de iconische vuurtoren, een waanzinnige route met de finish op vakantiepark De Krim. De organisatoren, vrijwilligers en supporters zijn trots. Een hardloop avontuur om niet te vergeten.

De specialisten zijn het erover eens, er kan nog meer winst geboekt worden. Door steeds betere behandelingen krijgen kinderen met kanker minder last van bijwerkingen en gevolgen hiervan. In de afgelopen jaren is al veel winst geboekt! Het genezingspercentage is de afgelopen jaren gestegen. Met als doel dat er nog meer kinderen met kanker een toekomst hebben. Samen rennen we voor 100% genezing!

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Los Incas - El Condor Pasa

Laden...

Laden

Laden…