RUST OP DE ACHTERBANK DOEBOEK VOL LUISTERVERHALEN

Landelijke garageformule CarProf en Veilig Verkeer Nederland hebben samengewerkt om de zomerse reisavonturen van gezinnen in Nederland en België te verrijken met een educatief Doeboek. Dit boek, ontworpen voor kinderen vanaf vijf jaar biedt niet alleen vermaak, maar dient ook als hulpmiddel voor ouders om zich beter op de weg te kunnen concentreren, wat cruciaal is voor verkeersveiligheid.

Het is vanaf 17 juni beschikbaar bij alle CarProf-garages. Uit onderzoek blijkt dat afleiding een grote rol speelt bij verkeersongevallen, waarbij bestuurders tot 50% van hun rijtijd afgeleidend zijn door het gebruik van digitale apparaten en gesprekken met passagiers. Willemijn Pomper van Veilig Verkeer Nederland benadrukt het belang van focus op de weg, vooral tijdens de zomervakantie.

“Het Doeboek houdt kinderen bezig met verhalen en activiteiten, terwijl ouders zich kunnen concentreren op het rijden,”. Het Doeboek is deel van de CarProf Zomercheck campagne en biedt 50 pagina’s vermaak en zes luisterverhalen ingesproken door Noortje Herlaar. De verhalen, beschikbaar via QR-codes en Spotify, introduceren karakters als Sjef, die kinderen bewust maken van verkeersveiligheid.

foto Doeboek Carprof                                            Foto Veilig Verkeer Nederland

Foto Noortje Herlaar, Dirk Brand

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

vrijdag 12 juli 2024

Last on air:
16:29 Hitladder Top 20 with Nieuw in de Hitladder Top 20 (00:03)

Now on air:

with

Next on air:
16:29 Searchers with Take Me For What I'm Worth (02:36)
16:31 Wipe Outs with Aan De Rand Van Het Groene Woud (03:30)
16:35 J-Jingle with Sweeper werk auto thuis altijd nieuws altijd muziek 3 kort (00:05)

Laden...

Laden

Laden…