SAMENWERKING BEVORDERING ARBEIDSMARKTPARTICIPATIE

Op 6 juni hebben het Landelijk Werkgeverservicepunt Gemeenten, Werkplein en ISD Brabantse Wal een samenwerkingsovereenkomst getekend met Rijkswaterstaat. Deze overeenkomst bevat afspraken over het vervullen van SROI-doelen (Social Return on Investment) om de arbeidsmarktparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te bevorderen.

Werkplein en ISD Brabantse Wal ondersteunen nu de partners van Rijkswaterstaat bij het vinden van passende werk- of opleidingsplekken voor inwoners. Ze zijn een van de aanspreekpunten en adviseurs voor lokale partners van Rijkswaterstaat, wat het netwerk van werk- en opleidingsmogelijkheden in de regio vergroot. Dit initiatief helpt inwoners om een duurzame plek op de arbeidsmarkt te vinden.

Rijkswaterstaat en haar opdrachtnemers streven naar duurzame inzet van inwoners en werken samen met lokale werkgeversadviseurs en gemeenten om SROI-doelen te realiseren. De Groeituin Social Return van Rijkswaterstaat staat hierbij centraal, met als doel mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt te ondersteunen. Meer informatie: www.rijkswaterstaat.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

vrijdag 12 juli 2024

Last on air:
16:05 Frank Verkooyen with Vergeef Me (02:59)

Now on air:

with

Next on air:
16:25 Hitladder Top 20 with Nieuw in de Hitladder Top 20 (00:03)
16:25 Searchers with Take Me For What I'm Worth (02:36)
16:28 Wipe Outs with Aan De Rand Van Het Groene Woud (03:30)

Laden...

Laden

Laden…