SAM’S KLEDINGACTIEDAG RUCPHEN EN SPRUNDEL

Op 21 april kunt u in Rucphen kleding en schoenen inleveren bij mevr. van Sprundel, Gebrande Hoefstraat 30, van 08.00-19.30 uur.
In Sprundel kunt u, van 9.00-13.00 uur, terecht bij mevr. Moerings, Vorenseindseweg 59.
Uw donatie is voor het project van Cordaid waarbij gezondheidsvoorzieningen voor moeder en kind in Ethiopië worden verbeterd. Landelijk duurt de actieperiode van 6 maart t/m 24 mei. Er wordt op diverse locaties in heel Nederland voor langere tijd kleding ingezameld.

Wat mag u allemaal inleveren? Om bovenstaande doelstelling te bereiken, mag u behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels, huishoudtextiel, dekbedovertrekken compleet met kussenslopen, lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Separaat van de kleding in een gesloten plastic zak.

Onze vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan. Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd? Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijk eens op www.samskledingactie.nl

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Umberto Tozzi - Gloria

Laden...

Laden

Laden…