SCHILDERSGROEP BREEDSCHOTVIER EXPOSEERT

Zaterdag 13- en zondag 14 mei is molen De Hoop beide dagen geopend van 10.00- tot 17.00 uur. Centraal staat een schilderijen-expositie van schildersgroep Breedschotvier met als titel:
“De Hoop gaf inspiratie”. Schildersgroep Breedschotvier wordt gevormd door jong en oud die samen schilderen onder begeleiding van Annie Graumans-Christianen.

In het atelier in Rijsbergen wordt wekelijks geschilderd waarbij gezellig samenzijn hoog in het vaandel staat. In de loop van het jaar komen diverse technieken aan bod en wordt gewerkt met verschillende materialen als aquarel, acryl, bister, pastel en olieverf. Soms staat een bepaald thema centraal, zoals de gezamenlijke “molen opdracht” voor deze expositie, maar er is ook ruimte voor vrij werk.

In de zomer bij mooi weer, gaan ze een hele dag buiten schilderen. Elke 2 jaar nemen zij deel aan de Open Atelierroute Rijsbergen, een weekend in april waarin zo’n 10 kunstlocaties hun deuren openen. De schildersgroep stelt het op prijs in een locatie als Molen “De Hoop“ Sprundel te exposeren en bezoekers van De Nationale Molendagen gelegenheid geven van hun werk te genieten.
Toegang is gratis.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Eydie Gorme - Blame It On The Bossanova

Laden...

Laden

Laden…