SDW GESTART MET SERVICETEAM PARROTIA IN ROOSENDAAL

Begin dit jaar startte SDW met een serviceteam in Parrotia Roosendaal. Medewerkers (cliënten) van dit team voeren allerlei servicetaken uit in het pand. Professionele begeleiding van SDW ondersteunt hen daarbij. Ondanks de vele leuke klussen, was er ook de wens een lunchroom te starten, zodat dit serviceteam meer horecataken op kon pakken. Parrotia heeft half maart een horecavergunning gekregen.

Eind maart ging de lunchroom open. SDW ondersteunt kinderen, jongeren/volwassenen met een verstandelijke beperking of achterstand. Parrotia is eigendom van woningbouwcorporatie Alwel en in het pand aan de Markt zijn 7 verschillende organisaties gevestigd met een maatschappelijke doelstelling, zoals de bibliotheek. Voor bewoners van Roosendaal is Parrotia een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

Voor medewerkers van het serviceteam is samenwerking met Parrotia een kans om te groeien, te ontwikkelen én mee te doen in de maatschappij. Voordat de horecavergunning binnen kwam, waren ze al bezig met het samenstellen van een menukaart en het uitproberen van gerechten. Lunchroom Parrotia Plaza is een gezellige plek binnen Parrotia, waar je heerlijk kunt lunchen of genieten van koffie met gebak.

SDW team bij Parrotia Plaza

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…