SIERADEN IN BESLAG GENOMEN NA CONTROLE. HERKENT U ZE?

Zegge – Donderdagavond rond 20.10 uur controleerden agenten een personenauto met vier mannen erin. De bestuurder had wat opvallend rijgedrag, hij gaf bijvoorbeeld meerdere malen richting aan bij een afrit maar verliet de snelweg dan niet, en ook wisselde hij erg in snelheid. Voor de surveillerende agenten reden genoeg om een controle uit te oefenen.

In de Onze Lieve Vrouwestraat in Zegge kreeg de bestuurder een stopteken. Hieraan voldeed de man. Hij bleek een 28-jarige inwoner van Bergen op Zoom te zijn en een bekende van de politie. De Bergenaar was namelijk al elf keer eerder betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Ook nu bleek hij niet in het bezit van dat document. Hierop is besloten om de auto waarin hij reed (niet zijn eigendom) in beslag te nemen.

De agenten wilden de spullen van de inzittenden uit de auto halen, zodat het voertuig leeg met het takelbedrijf meegegeven kon worden. Toen ze spullen uit het voertuig haalden troffen ze diverse verborgen ruimtes aan in de auto. Hierin ontdekten de agenten meerdere sieraden waarvan zij het vermoeden kregen dat die van diefstal afkomstig konden zijn.

De vier inzittenden van de auto zijn alle vier aangehouden op verdenking van heling en/of diefstal. Ze zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden ze door rechercheurs verder gehoord over de zaken waar ze van verdacht worden.

Herkent u sieraden op de foto?
De sieraden zijn in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de goederen. Herkent u een of meerdere goederen op de bijgevoegde foto, dan wordt u verzocht om contact te leggen met de politie. Dat kan door het invullen van het tipformulier op deze pagina.

U kunt ook contact opnemen met de politie via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Geef dan graag het zaaknummer door: 2021-303128.

Ingesloten
Alle vier de mannen zijn ingesloten in een politiecel. Ze zitten nog vast. Het betreffen, naast de 28-jarige man uit Bergen op Zoom, drie mannen met een onbekende woonplaats. De drie zijn 32, 40 en 55 jaar oud.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

dinsdag 23 juli 2024

Last on air:
17:27 Kevin Madero with Miljoenen Nachten (03:09)
17:30 Racey with Lay Your Love On Me (03:05)
17:33 Ria de Schutter with info de Achtertuin Etten-Leur R. 31072024 (00:42)

Now on air:

Swoop with Mag Ik Je Kussen

Next on air:
17:37 Deurzakkers & Coen & Sander with Ich Bin Wie Du (03:21)
17:40 Richard Pertijs with Een Lied Alleen Voor Kinderen (03:56)
17:44 J-Jingle with Goud Van Oud 2 klinkt vertrouwd (00:04)

Laden...

Laden

Laden…