Sint Janstraat Sprundel gereed

De herstelwerkzaamheden aan de Sint Janstraat in Sprundel zijn afgerond
De rijbaan is hersteld Tussen de aansluiting met de Schuurkerkstaat en de Ettenseweg is de bestrating van de rijbaan hersteld. Ook zijn in dit deel van de Sint Janstraat de wegversmallingen verwijderd. In plaats hiervan wordt een nieuwe wegversmalling van uitneembare elementen geplaatst in de buurt van de kruising met de Schuurkerkstraat.

Bestrating
Bij het herstellen van de rijbaan is extra aandacht besteed aan het goed aansluiten van de verharding op putten en kolken. Hierdoor ligt de verharding niet overal voor 100% vlak. Dit was niet te voorkomen. De komende 6 maanden wordt de bestrating goed in de gaten gehouden. Aan het einde van deze, zogenaamde, onderhoudsperiode wordt het werk nog een eer kritisch bekeken en daar waar nodig hersteld.

Beplanting
De afgelopen twee jaren was het erg droog. Daarnaast hebben we enkele pittige stormen gehad. Hierdoor is een aantal bomen gesneuveld en is de onderbeplanting vrijwel verdwenen. De bomen gaan we komende winter vervangen. Voor de onderbeplanting laten we de bewoners van de Sint Janstraat een keuze maken. Hierover ontvangen de bewoners binnenkort een brief.

Wethouder René Lazeroms is blij dat de herstelwerkzaamheden voorspoedig zijn verlopen “Het is een proces geweest met de nodige hobbels en leermomenten, maar de straat ligt er nu weer goed bij”.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Ria Valk - Hou Je Echt Nog Van Mij, Rocking Billy

Laden...

Laden

Laden…