Sint Janstraat Sprundel gereed

De herstelwerkzaamheden aan de Sint Janstraat in Sprundel zijn afgerond
De rijbaan is hersteld Tussen de aansluiting met de Schuurkerkstaat en de Ettenseweg is de bestrating van de rijbaan hersteld. Ook zijn in dit deel van de Sint Janstraat de wegversmallingen verwijderd. In plaats hiervan wordt een nieuwe wegversmalling van uitneembare elementen geplaatst in de buurt van de kruising met de Schuurkerkstraat.

Bestrating
Bij het herstellen van de rijbaan is extra aandacht besteed aan het goed aansluiten van de verharding op putten en kolken. Hierdoor ligt de verharding niet overal voor 100% vlak. Dit was niet te voorkomen. De komende 6 maanden wordt de bestrating goed in de gaten gehouden. Aan het einde van deze, zogenaamde, onderhoudsperiode wordt het werk nog een eer kritisch bekeken en daar waar nodig hersteld.

Beplanting
De afgelopen twee jaren was het erg droog. Daarnaast hebben we enkele pittige stormen gehad. Hierdoor is een aantal bomen gesneuveld en is de onderbeplanting vrijwel verdwenen. De bomen gaan we komende winter vervangen. Voor de onderbeplanting laten we de bewoners van de Sint Janstraat een keuze maken. Hierover ontvangen de bewoners binnenkort een brief.

Wethouder René Lazeroms is blij dat de herstelwerkzaamheden voorspoedig zijn verlopen “Het is een proces geweest met de nodige hobbels en leermomenten, maar de straat ligt er nu weer goed bij”.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

woensdag 24 juli 2024

Last on air:
10:58 Commercial with TCR Kunstgras 2023 12 24 (00:37)
10:59 Radio Rucphen with Tijdsein Radio Rucphen 2023 (00:05)
11:03 J-Jingle with Uuropener goedemorgen altijd nieuws altijd muziek (00:12)

Now on air:

Frans Vergouwen with Muziekparadijs3

Next on air:
11:55 Koorn Pik & de Dorsvlegels with Lente in Broabaant (03:33)
11:59 Koen Witteveen with Samen (03:06)
12:02 Carl Perkins & Duane Eddy & Mavericks with Matchbox (06:18)

Laden...

Laden

Laden…