SLACHTOFFERS STEEKINCIDENT KLEIN-ZUNDERT

Zondag 11 september kwam om 2.00 uur de melding van een incident binnen bij het Operationeel Centrum. Bij een woning aan de Rucphenseweg zouden twee gewonden zijn gevallen bij een steekincident. De hulpdiensten spoedden zich naar de woning. Daar troffen ze twee bloedende slachtoffers die werden geholpen door vrienden en familie.

De slachtoffers kregen medische zorg en de agenten probeerden de situatie helder te krijgen. Er was in de woning  ruzie geweest, daarbij zou door twee mannen gestoken zijn. Eén van de verdachten moest nog in de omgeving zijn, de ander was in een auto gevlucht. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De eerste verdachte, een 22-jarige man uit Roosendaal, kwam aanlopen onder het bloed. Hij is daar direct aangehouden. Een zoektocht naar de andere verdachte en de auto waarin hij was vertrokken bleek later die nacht succesvol. De tweede verdachte, een 22-jarige man uit Sprundel is korte tijd later aangehouden.

De recherche is een onderzoek gestart. Er waren getuigen te horen en er moesten sporen veiliggesteld worden. De aangevers gaan een verklaring afleggen als hun medische conditie dat toelaat, daarna zullen  de verdachten gehoord worden.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…