SLIJPTOL VERRAADT NACHTELIJKE INBREKERS ETTEN-LEUR

De politie heeft in de nacht van zondag 23- op maandag 24 april een 46-jarige man uit Breda en een 21-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfsplaats op heterdaad aangehouden omdat zij verdacht worden van inbraak in een berging. Door een tip kwam de politie afgelopen nacht op het spoor van de inbrekers, deze werden op de Kerkwerve aangehouden.

Rond 1.30 uur kreeg de politie een melding dat er mogelijk werd ingebroken op de Kerkwerve. De melder hoorde geluiden van een slijptol. Ter plaatse zag de politie een auto geparkeerd staan met een vrouw in- en een man naast een auto. Er stonden verschillende tassen en dozen bij het voertuig. Op de vraag wat ze aan het doen waren, vertelde hij dat ze het huis van oma aan het leeghalen waren.

Dit verhaal klopte niet omdat er op het aangewezen adres jonge mensen ingeschreven staan. In de dozen zaten sieraden, en andere artikelen. Ook lag er een rugzak met een slijptol en een koevoet. Ze zijn aangehouden voor het bij zich hebben van inbrekersspullen. De dozen waren uit een berging gestolen waarvan het slot was geforceerd. De eigenaresse herkende haar eigendommen en deed aangifte.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…