SPECTACULAIRE OPENING KERMIS ROOSENDAAL

Met 83 attracties blijft de kermis van Roosendaal een van de grootste in West-Brabant. Groot vermaak, gokspelen, kleinere zaken, alles is te vinden in het centrum van de stad. Vrijdag 1 september wordt de kermis geopend en duurt t/m donderdag 7 september. Het kermisterrein is van het Tongerloplein tot het Kadeplein, en alle straten en pleinen die ertussen liggen. De opening wordt spectaculair.

Wethouder Sanneke Vermeulen verricht om 16.00 uur bij de achtbaan op de Oostelijke Havendijk de officiële openingshandeling. Meteen daarna knalt het confettikanon een regen aan muntjes de lucht in. Die muntjes zijn in te wisselen voor gratis ritten. Dinsdag 5 september van 13.00 tot 16.00 uur is er een Sterrenmiddag en is de kermis aangepast voor ouderen of mensen met een beperking.

Ook dit jaar worden er kermisprijzen uitgereikt. Zondag gaan 3 gezinnen als mysterie guest op zoek naar de leukste attracties. De openingstijden van de kermis zijn vrijdag van 16.00 – 01.00 uur, zaterdag van 13.00 – 01.00 uur en zondag t/m donderdag van 13.00 – 23.30 uur. De kermis wordt 7 september om 22.00 uur afgesloten met een vuurwerk bij de zwaaikom.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…