SPINAZIE PANNENKOEKEN: 6 STUKS.

Ingrediënten: 200 gram spinazie (ontdooid), 200 gram pannenkoekmix, 400 ml. melk, 1 ei, 125 gram geitenkaas, boter om te bakken, 25 gram walnoten.
Bereiding: Doe de pannenkoekmix in een kom en voeg de helft van de melk toe, samen met het ei. Klop dit glad met een mixer of garde. Voeg de andere helft van de melk toe en klop wederom glad. Druk zoveel mogelijk vocht uit de spinazie en meng deze door het beslag.
(1/2)
Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep met een soeplepel het beslag erin en laat dit uitvloeien. Bak de pannenkoek twee à drie minuten totdat deze begint te stollen en draai dan voorzichtig om. Brokkel wat geitenkaas erover en laat dit smelten. Bestrooi op het laatst de pannenkoek met wat grof gehakte walnoten. Houd de gebakken pannenkoeken warm onder een deksel of aluminiumfolie.

EET SMAKELIJK. (2/2)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…