Sponsoracties Roparun TEAM SV Sprundel #102

SPRUNDEL – Tijdens de Roparun doet een team van SV Sprundel #102 mee om geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor kanker. “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven”. Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam waarbij geld opgehaald wordt.

Rondom de Roparun organiseert dit team extra acties om geld op te halen voor dit doel.

Donderdag 13 december kunnen de reeds bestelde kerst pinguïn ijsjes worden opgehaald bij de ijsbus, deze is te vinden van 12:00 tot 13:30 uur en van 15:00 tot 16:00 uur op het schoolplein bij Vinkenbos of later op de avond tussen 19:00 en 20:30 uur bij het sportpark van SV Sprundel.
Zaterdag 15 december vanaf 10:00 uur start de oliebollenverkoop aan huis in Sprundel en Sint Willebrord. 6 oliebollen voor €5,- of 12 oliebollen voor €10,-. Met de koop van de oliebollen steunt u ons tijdens de Roparun en sponsort u dus het goede doel!
– Zaterdagavond 15 december om 18:00 start de kerstparade in Sprundel. Team SV Sprundel zal zich mooi verlicht presenteren tijdens de kerstparade waarbij onze Roparun-mascotte aanwezig zal zijn!

Wij hopen u van harte te zien tijdens onze prachtige presentatie tijdens de kerstparade in Sprundel!

Het bericht Sponsoracties Roparun TEAM SV Sprundel #102 verscheen eerst op TV Krant West Brabant.

Source: TV Krant 2017

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Everly Brothers - This Little Girl Of Mine

Laden...

Laden

Laden…