SPORTGALA ETTEN-LEUR PRESENTEERT TOPSPORTERS

Op het aanstaande sportgala in Etten-Leur wordt een nieuwe website gelanceerd met daarop alle informatie over sportverenigingen en ook tegemoetkomingsregelingen voor minima die ook graag sport beoefenen. Dat maakte woordvoerder Peter Tunnisen van het Evenwicht Sportgala donderdag  5 januari bekend tijdens een vooraankondiging voor het evenement op zaterdag 21 januari in de Nobelaer.

De lijst met kandidaten is opgesteld met genomineerden. Wie dat zijn wordt op die avond bekendgemaakt en wordt de sportvrouw, sportman, een sporter met beperking en sportploeg van het jaar gekozen.

Het publiek mag ook kiezen wie sportman of sportvrouw van 2022 moet worden. Stemmen kan tot 16 januari op de website van het sportgala.

Het belooft een avond vol muziek, demonstraties van ijshockeyvereniging de Yeti’s, diabolo-artiest Ezra Veldman en optredens van Rosalie Wagenaar (Rose Irish dance school, afkomstig uit Lepelstraat) en singer songwriter Amanda van den Hil (Amanda Collis) uit Dinteloord.

Op de avond van het gala, waar 500 mensen gratis en zonder aanmelding vooraf terecht kunnen, wordt het ‘Sportplein’ geopend. Maar de website komt er nu dus, met financiële steun van de gemeente.

Bron: BN de Stem

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…