SPRUNDEL STRAATPRIJS BIJ POSTCODELOTERIJ

Straatbewoners in Eindhoven, Sprundel en Hooge Mierde mogen samen met hun buren een ton verdelen. Op nieuwjaarsdag kwamen bij een spannende trekking van de Postcode Loterij hun postcodes uit de gouden enveloppen. De bekende rode vrachtwagen met de hoofdprijs van 58,9 miljoen euro reed echter niet richting het zuiden, maar naar Noord-Holland.

Het bleef nog lang spannend voor Brabantse leden van de Postcode Loterij tijdens de traditionele prijzenregen op nieuwjaarsdag. Pas bij de laatste vier trekkingen kwamen de Heydaalweg in Eindhoven, de Peeterenstraat in Sprundel en de Sint Cornelisstraat in Hooge Mierde uit de envelop. Gaston Starreveld maakte vanaf 16.00 uur twee uur lang prijswinnende postcodes bekend in een online uitzending.

Wel gaat het om minder prijzen dan vorig jaar. In 2022 mochten liefst tien straten in Brabant een ton verdelen. De meeste prijzen vielen dit jaar in Limburg, waar vier straten het grote geldbedrag wonnen. De hoofdprijs van 58,9 miljoen viel in Heemskerk. Daar mogen de bewoners van een wijk en straat de miljoenen verdelen.

Bron: BN de Stem

fotograaf: Roy Beusker

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…