ST. WILLEBRORD KRIJGT VISPAREL VAN NOORD- BRABANT.

De visvijver in wijk Gagelrijzen in St. Willebrord krijgt het label ‘visparel’. Het is de eerste formele visparel in Noord-Brabant conform de Sportvisserij Zuidwest Nederland. De visparel zal op 23 september feestelijk worden geopend. Door de geografische ligging heeft de vereniging aan de gemeente gevraagd de vijver aan te merken als visparel vertelt wethouder Martien de Bruijn.

(1/3)
Wethouder René Lazeroms vult daarop aan: de vijver heeft ook een belangrijke functie voor opvang van regenwater uit de wijk. Door deze vijver nu ook in te richten als visvijver gaan waterberging en sportvissen hand-in-hand. De visvijver krijgt vier vissteigers, Hierdoor is de visvijver toegankelijk voor senioren en minder validen en maakt het vissen aantrekkelijk voor jong en oud.

(2/3)
Door de ligging van de visvijver nabij woonwijk Gagelrijzen en bij senioren complex Gagelstede zien we dit zeker als een verrijking voor de wijk en de kern St. Willebrord. Voorzitter Schreuders van sportvisserij Zuidwest-Nederland: Fantastisch dat we dit hebben kunnen realiseren! We bieden vooral kinderen en ouderen hiermee iets extra’s, dicht bij huis.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Roland Konings & Friends - Good Looking Lady

Laden...

Laden

Laden…