START INNOVATIE TRAJECT MELKVEEHOUDERS.

De regio Noord-Limburg en Oost-Brabant is uitgekozen als pilotregio voor de eerste Dutch Dairy Challenge. Een initiatief waarbij melkveehouders worden uitgedaagd om een vernieuwend idee of ambitie waar te maken. Een idee dat het verschil maakt voor de toekomst van het eigen bedrijf én misschien zelfs die van de melkveesector.

(1/3)
Een nieuw jaar, een nieuw begin. Goede voornemens! Die moet je uitvoeren, glimlacht Koldewey. Ik merk in de praktijk dat veel boeren rond lopen met goede ideeënen mooie ambities, maar het komt er niet van om ze tot wasdom te brengen. De Dutch Dairy Challenge helpt hen naar succesvolle praktijk innovatie. Negen van de tien goede ideeën sterven in schoonheid door verkeerde aannames.

(2/3)
De partners vinden het belangrijk dat het thema zich bevindt tussen markt en maatschappij in. Een impuls voor het inkomen ook door vanuit de maatschappelijke kansen tekijken. De stichting is ontstaan vanuit een gezamenlijke ambitie van vijf partijen: FrieslandCampina, Rabobank, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Courage en Imagro.: Bron Dutch Dairy Challenge.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jan de Rooij - Carrousel2

Laden...

Laden

Laden…