START WERKZAAMHEDEN DORPSTRAAT ST. WILLEBRORD

Maandag 1 februari start Van Doorn Infra BV, in opdracht van de gemeente, met de reconstructie van het noordelijk deel van de Dorpsstraat en het westelijk deel van de Irenestraat in St. Willebrord. Er wordt gewerkt in het westelijk deel van de Irenestraat (vanaf de Emmastraat tot aan de Dorpsstraat) en het noordelijk deel van de Dorpsstraat (vanaf de Roosendaalseweg tot Pastoor Bastiaansensingel).
(1/3)
Wethouder Lazeroms: “We gaan ervoor zorgen dat die straten weer een eenheid vormen en een eigentijdse uitstraling krijgen. Ook verbeteren we de verkeersveiligheid waardoor het nog prettiger en veiliger wonen wordt.” De werkzaamheden worden in fases aangepakt en duren tot eind van dit jaar.
We maken er weer een geheel van en wordt het hele gebied een 30 kilometerzone.

(2/3)
Niet alleen worden de straten opnieuw ingericht, ook krijgt dit deel van de Dorpsstraat een infiltratieriool en wordt het regenwater afgekoppeld. In het westelijk deel van de Irenestraat is tijdens de eerdere werkzaamheden al een hemelwaterriool aangelegd. We houden omwonenden en ondernemers op de hoogte. de bewoners binnen dat werkgebied ontvangen een brief met verdere informatie
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…