STEP ONDERSTEUNT AED EN ONTHULT APPARAAT

Na 50 jaar is Stichting Etten-Leur Promotion in 2021 in slaapstand gegaan. Step was in die 50 jaar verantwoordelijk voor een groot aantal evenementen in Etten-Leur, zoals popconcerten, stepraces, div. markten, amilto sport, amilto en nog vele andere grote en kleine evenementen. Daarnaast was men begunstiger van een aantal goede doelen. Als laatste actie werd een AED onthuld.

Na 50 jaar mogen anderen het stokje overnemen. Als laatste wilde STEP nog een keer een goed doel ondersteunen. De organisatie Veilig hart Etten-Leur leek STEP een goed doel. STEP is hierin geïnspireerd door een van de leden die onlangs is overleden en dit doel heeft genoemd in zijn laatste levensfase. Tevens gaat hierbij de gedachte uit naar een eerder overleden lid van deze organisatie.

Op zaterdag 17 september is door STEP een AED apparaat onthuld en overgedragen aan Veilig hart Etten-Leur. Deze AED bevindt zich op de hoek Schoonhout-Liesbosweg.

Etten-Leur is voor wat dat betreft geheel gedekt door deze AED apparaten. Maar de apparaten moeten wel worden onderhouden en tijdig worden vervangen. Veilig hart Etten-Leur is dan ook continu op zoek naar nieuwe bronnen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…