STICHTING WATERPOORT NEEMT HAVEN OUDENBOSCH OVER

Op 1 april 2024 loopt het contract met de huidige exploitant van de haven van Oudenbosch af. Stichting Waterpoort naar Rome neemt de exploitatie van de haven over. Zij worden het aanspreekpunt voor de ligplaatshouders en passanten in de haven. Om de overdracht van de exploitatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, komen zij graag in contact met de huidige ligplaatshouders en hun wensen.

Het overdragen van de exploitatie naar de Stichting Waterpoort naar Rome, maakt onderdeel uit van een verbeterplan voor de haven van Oudenbosch. Dit plan is beschreven in de visie waterrecreatie die op 13 april 2023 door de gemeenteraad is vastgesteld. De gemeente heeft afgelopen jaar de eerste schoonmaakacties en renovaties aan de steigers uitgevoerd.

Men werkt samen met de stichting Waterpoort naar Rome het ontwerp voor de herinrichting van de haven uit tot een definitief ontwerp, en denken in het najaar te kunnen starten met het aanpakken van de haven. Heeft u een ligplaats- of interesse in een ligplaats in de haven? Neem dan contact op met de stichting Waterpoort naar Rome via: https://waterpoortnaarrome.nl/inschrijving-ligplaatshouders

Andere beheerder haven Oudenbosch
foto: Gemeente Halderberge

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Django Wagner & Peter Beense - Vanaf Vandaag

Laden...

Laden

Laden…