STREEKMUSEUM ETTEN-LEUR ONTVANGT ONDERSTEUNING.

Naast de gift uit het landelijke Kickstart Cultuurfonds ontving het Streekmuseum Etten+Leur ook uit regionale bronnen financiële ondersteuning om, ondanks corona, toch goed te kunnen blijven functioneren. Allereerst ontving het van de Stichting Leergeld Noord-West Brabant een 10-tal gebruikte computers. Deze zullen worden ingezet om de educatieve begeleiding bij het museumbezoek van basisschoolleerlingen met behulp van audiovisuele technieken te ondersteunen. (1/3)
Voor deze groep heeft het museum, in samenwerking met de Stichting Koepel, een aantal leerzame projecten geproduceerd. Thema’s zijn o.a. de eerste vlucht in Etten-Leur, Gevelstenen en Grootmoeders Kastje. Daarnaast ontving het museum een bedrag van de Mastboom-Brosens Stichting. Deze stichting heeft o.a. tot doel de bevordering van de wetenschappelijke beoefening van de regionale geschiedenis, heemkunde en genealogie van West-Brabant en de Noorderkempen. (2/3)
Het Streekmuseum Etten+Leur verwacht door deze giften de bezoekers op een prettige manier informatie over de expositie te kunnen blijven geven.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…