STREEP DOOR ORANJEFESTIVITEITEN SPRUNDEL

Het Oranje- en Sint Nicolaascomité Sprundel heeft onvoldoende vrijwilligers om op Koningsdag festiviteiten te organiseren. Het Oranjefeest op 27 april gaat niet door. Voorzitter Nico Jan Lazeroms vindt het dieptriest. Er is alarm geslagen maar er kwam geen respons. Zelf stopt Lazeroms na twintig jaar als comitélid. Toon Koevoets maakte 45 jaar deel uit van het comité, maar is ook gestopt.

Het tweetal stopt ook omdat de belangstelling voor oranjefestiviteiten de laatste jaren sterk is teruggelopen. Mede omdat Koningsdag tegenwoordig in de schoolvakantie valt en dat er op school Koningsspelen plaatshebben. Ook is de bereidheid van jongeren om te helpen afgenomen.

De kans is groot dat ook de intocht van Sinterklaas niet doorgaat in Sprundel. Annelies Lauwerijssen is momenteel nog het enige comitélid. Zij hoopt dat voldoende vrijwilligers zich alsnog bij haar melden om eind dit jaar Sint-Nicolaas te kunnen ontvangen. Ook wil ze volgend jaar met nieuwe vrijwilligers een frisse start maken met de koningsdagviering.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…