STRIPFESTIVAL BREDA PAKT GROOTS UIT

Tientallen striptekenaars uit binnen- en buitenland komen zaterdag 23 en zondag 24 september  naar het Chassé Theater om daar tijdens het Stripfestival hun fans te ontmoeten en hun albums te signeren. Ook is er beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur een programma in de zalen, op het podium en in de filmzaal. Zaterdag wordt om 13:00 uur de Willy Vandersteenprijs uitgereikt aan Veerle Hildebrandt.

Op zondag zijn de jonge finalisten voor het NK Striptekenen bezig om aan hun opdracht te werken. Jong talent tussen de 9 en 17 jaar heeft hieraan mee kunnen doen. De finalisten horen zondag waar hun nieuwe strip aan moet voldoen. Om 15:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt. Het festival is al jaren een populair uitje voor het hele gezin met een spectaculair programma voor jong en oud.

Naast het bekendmaken van de prijzen zijn er volop andere activiteiten in het Chassé Theater tijdens het Stripfestival. Zo is beide dagen een Kids Area geopend en kunnen kinderen ook terecht in de Filmzaal voor twee leuke films. Ook in de zalen en op het podium is er een leuk gevarieerd programma voor jong en oud. Het Stripfestival is zowel zaterdag als zondag geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…