’T KIEKSKE FLEURDE WEST-BRABANTSE MOLENDAG OP

Het was zondag 26 maart vanaf 10.00 uur al gezellig druk in molen De Hoop, om zo meteen te kunnen genieten van de prachtige foto’s die de molenwanden sierden. Het leuke van deze exposities, in onze molen is, dat er een wisselwerking is tussen het buurten over fototechnieken en de werking van de molen.

Op deze zondag bezochten ook weer molenaars uit andere streken molen De Hoop om met onze molenaars van gedachten te wisselen. Ouders en grootouders bewonderden samen met de kinderen de werking van dit Rijksmonument en waren vol lof over de wijze waarop de molenvrijwilligers zich inzetten voor het behoud van De Hoop.

Onder het genot van een bakje koffie, thee of een vruchtensapje, al of niet met een pannenkoek of molenbrood hapje werd er gezellig gekeuveld over het wel en wee in onze dorpsgemeenschap en de waarde die de molen heeft voor het Sprundels landschap. Met dank aan de leden van ’t Kiekske gaan we ons opmaken voor de Nationale Molendagen van 13 en 14 mei, met dan een schilderkunst-expositie.

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Chantal Janzen & Jan Smit - Festival Der Liebe

Laden...

Laden

Laden…