TEL FIETSVERLICHTING MET FIETSLICHTTELLEN-APP

Tijdens de wintermaanden vraagt Veilig Verkeer Nederland extra aandacht voor verlichting op de fiets. Met de VVN Fietslichttellen-app doet zij een oproep om fietsers te bewegen hun fietsverlichting aan te zetten en de fietsveiligheid te verhogen. 95% van de fietsers vindt het gevaarlijk om in het donker te fietsen zonder goede verlichting.

Op landelijk niveau blijkt dat zo’n 30% van de fietsers geen of geen volledige fietsverlichting heeft. Daarom lanceerde zij de VVN Fietslichttellen-app. Met deze innovatieve webapplicatie organiseer je moeiteloos een fietslichttellen-actie bij scholen, sportverenigingen of drukke fietsroutes in jouw buurt. Zo draag je bij aan het vergroten van bewustzijn over fietsverlichting.

De kracht van de Fietslichttellen-app ligt in haar eenvoud: tel eenvoudigweg hoeveel fietsers hun verlichting aan hebben. Met deze verzamelde gegevens kun je gelijk gemeenten, sportclubs of scholen informeren. Samen zorgen we voor meer zichtbaarheid in het donker. Voor meer informatie over de VVN Fietslichttellen-app en hoe je kunt deelnemen: www.vvn.nl

VVN verkeerslichten teller-app

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Golden Earrings - Daddy Buy Me A Girl

Laden...

Laden

Laden…