Ingrediënten: 4 middelgrote eieren, 5 cm. verse gember, 6 salade-uien, 1 eetlepel zonnebloemolie, 800 gram Thaise wok-groenten, 1 eetlepel Thaise groene currypoeder, 200 gram volkorennoedels. Kook de eieren vijf minuten. Spoel ze af onder koud, stromend water en pel ze. Schil en rasp de gember. Snijd de salade-uien in smalle, schuine ringetjes.
(1/2)
Verhit de olie in een wok-pan en roerbak de wok-groenten, samen met de gember, de helft van de salade-uien en de currypoeder, 8 minuten. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en laat ze goed uitlekken. Meng de noedels met de wok-groenten. Bestrooi met de rest van de salade-uien en serveer met de eitjes erop.
DIT GERECHT IS VOOR 4 PERSONEN
EET SMAKELIJK. (2/2)
Bron: TV Krant feed