TIENER UIT ETTEN-LEUR NEERGESCHOTEN IN DEN BOSCH

Donderdagavond 14 maart tussen 20.30 en 20.45 uur, werd een 15-jarige jongen uit Etten-Leur zwaargewond aangetroffen op de Van Grobbendoncklaan, nabij de Ophoviuslaan. Hij bleek te zijn neergeschoten. Er is een onderzoek gestart naar dit schietincident, en zijn op zoek naar de daders. Wie kan meer vertellen over wat er is gebeurd en de mogelijke achtergrond daarvan?

Het slachtoffer werd overgebracht naar een ziekenhuis waar hij aan zijn letsel werd behandeld. Hij is buiten levensgevaar. De jongen werd door een passant aangetroffen, die de hulpdiensten alarmeerde. Op basis van het eerste onderzoek is de politie op zoek naar twee verdachten. Eén van hen zou een bril dragen, lang haar hebben en een donkergroene jas hebben aangehad.

De andere verdachte had een witte capuchon en een zwarte pet. Van hen ontbreekt elk spoor. De politie is op zoek naar mensen die meer weten over dit schietincident. Wie slaat aan op het verdachte duo, misschien in combinatie met het beperkte signalement? Het slachtoffer komt uit Etten-Leur, maar verblijft regelmatig in Den Bosch. Elk beetje informatie dat kan helpen de daders te vinden is welkom.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…