TIJDELIJK SCHOOLGEBOUW ZUNDERT DUURDER DAN GEDACHT

Het tijdelijke schoolgebouw voor de St. Antoniusschool wordt veel duurder. In plaats van 750.000 euro gaat het tijdelijke pand 1,3 miljoen euro kosten. Dat laat wethouder Judith Kuijpers van Onderwijs weten in een vergadering van de gemeenteraad dinsdagavond 18 oktober.

Op de plek van de St. Antoniusschool komt een nieuw gebouw. De kinderen die daar nu naar school gaan hebben tijdelijk een andere plek nodig tijdens de bouw daarvan. Voor een deel van hen is plaats in de Annaschool, daar zijn vier klaslokalen beschikbaar. Een ander deel van de kinderen gaat in een tijdelijk gebouw les krijgen.

Dat gebouw wordt 550.000 euro duurder dan begroot. Het college heeft besloten dit extra bedrag ervoor uit te trekken, daar is ruimte voor in de begroting.

De gemeente Zundert gaat nog meer bouwen voor scholen, er wordt een nieuw IKC (Integraal Kind Centrum) gebouwd voor de Annaschool en de Zonnebloem, op de plek waar nu de Zonnebloem staat. Tijdens de bouw zullen kinderen van die school ook in het tijdelijke gebouw les krijgen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Greg Holland - Up To Feelin' Down

Laden...

Laden

Laden…