TOERTOCHT “DE SPEER VAN RIJSBERGEN” OP 25 JUNI

Met de toertocht “Speer van Rijsbergen”, vernoemd naar Johan van der Velde, wil Wielerdorp Rijsbergen recreatieve en sportieve fietssport stimuleren, van jong tot oud. Zoveel mogelijk mensen laten genieten en bewegen in het prachtige en veelzijdige landschap van de regio. Het eerste lustrum wordt ook gevierd op zondag 25 juni.

“De Speer van Rijsbergen” behoort volgens vele deelnemers tot één van de mooiste en best georganiseerde toertochten van Brabant en misschien zelfs van Nederland. De toertocht is een waar fietsfestijn voor jong en oud, ervaren en recreatief. Ook dit jaar is er weer aan alles gedacht, van verzorgingsposten tot aan een groot feest op het Village D’Arrivée.

Sportpark de Laguiten fungeert ook dit jaar als het ideale decor voor de start en finish van het evenement. Met alle faciliteiten aanwezig beschikt Wielerdorp Rijsbergen over een toplocatie voor het evenement. Schrijf je in voor de 5e editie van “De Speer van Rijsbergen”. Dit kan makkelijk en snel via: www.despeervanrijsbergen.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…