TUTTELDAG OP 17 JUNI IN HEEMTUIN RUCPHEN

Zaterdagochtend 17 juni wordt in Ut Gebouwke van Heemtuin te Rucphen een ‘Tuttel’-ochtend georganiseerd. Je kunt terecht voor het zelf maken van je natuurlijke verzorgingsproducten. Tegenwoordig loopt men vaker tegen problemen aan bij gebruik van cosmeticaproducten uit de winkel. Allergische reacties, huidirritaties als rode vlekken die ontstaan door chemische stoffen die in producten zitten.

Bij het zelf maken van verzorgingsproducten zijn die problemen er niet. Je gebruikt alleen ingrediënten op natuurlijke basis zoals bijenwas, olijfolie, kokosolie, baking soda. Maar ook kunnen er fantastische verzorgingsmiddelen worden gemaakt met de ‘boodschappen’ die meestal gewoon al in huis zijn zoals een ei, yoghurt of komkommer. Bij het zelf maken zijn alleen voordelen.

Van 9.30- tot 12.00 uur gaan we aan de slag met ingrediënten om een gezichts- of bodycrème te maken, we maken een reinigingslotion, we leggen ter plekke een lekker maskertje én nog een verrassing! Ut Gebouwke van de Heemtuin Rucphen, Baanvelden 12, 4715 RH in Rucphen. Wil je meer informatie of aanmelden? Stuur een mailtje naar: heemtuin@heemtuinrucphen.nl onder vermelding van ‘tutteldag’.

foto: Jan Nuijten

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…