TWEE ARRESTATIES NA BEDREIGING MET VUURWAPEN

De politie heeft zondagavond 16 april 2023 omstreeks 23.15 uur op de A58 ter hoogte van Kruiningen, twee Middelburgers (15 en 22 jaar) aangehouden. Zij worden verdacht van bedreiging met een vuurwapen van een 17-jarige jongen in Roosendaal. In hun auto werd een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen. Bij het incident in Roosendaal heeft de politie enkele waarschuwingsschoten gelost.

Een 17-jarige Roosendaler deed aangifte. Hij vertelde dat hij ruzie heeft met een plaatsgenoot. Gisteravond escaleerde dit op de Burg. Schneiderlaan. Er kwamen twee gasten bij staan die hem bedreigden met een vuurwapen. Ook kreeg het slachtoffer  enkele klappen op zijn hoofd. De twee vermoedelijke daders waren gevlucht in een auto waarvan de eigenaar woont in Middelburg.

Agenten van het team Verkeer zagen de bedoelde auto rijden ter hoogte van Rilland op de A58 richting Zeeland. Het voertuig werd met een stopteken aan de kant gezet waarna de twee inzittenden, Middelburgers van 15 en 20 jaar, met behulp van de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten zijn aangehouden. In de auto werd een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jesse - Kom In Mijn Armen

Laden...

Laden

Laden…