TWEE AUTO-INBREKERS AANGEHOUDEN.

Op zaterdag 2 januari 2021 om 16.35 uur werd een surveillance-eenheid naar de Dr. Struyckenstraat in Breda gestuurd voor een conflict. Daar bleek een aangever voor de deur te staan. Hij gaf aan dat eerder deze week zijn bedrijfsbus was opengebroken en er gereedschap verdwenen was. Hij had camerabeelden van de inbraak en had deze via Facebook openbaar gemaakt. Binnen enkele ogenblikken kreeg hij het adres door waar de mogelijke verdachten zouden wonen. (1/3)
Daar was hij heengereden. Om escalatie te voorkomen had zijn vriendin de politie gebeld.
Op 31 december hadden surveillerende agenten een verdachte situatie onderzocht. In de Dr. Struyckenstraat stond een voordeur open. In de gang lag allerlei gereedschap. Het was de agenten bekend dat in de woning twee veelplegers wonen. Eén van hen was thuis en zei dat het gereedschap geleend was.
(2/3)
De agenten vertrouwden het niet en namen het gereedschap mee om te onderzoeken of het van diefstal afkomstig was.
Het inbeslaggenomen gereedschap bleek afkomstig te zijn van de inbraak uit de bedrijfsbus. De twee veelplegers werden daarom als verdachten van deze diefstal aangehouden. De aangever krijgt zo snel mogelijk zijn gereedschap terug. De recherche gaat de zaak verder onderzoeken.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…