UIT DE STARTBLOKKEN BIJ DE NOBELAER

Dit nieuwe culturele seizoen trapt De Nobelaer voor het eerst af in het nieuwe pand aan de Parklaan. Voor cultuurfanaten van alle leeftijden en binnen alle disciplines is er wat wils.

Ontdek het volledige cursusaanbod van De Nobelaer tijdens de Open Lesweek van 12 t/m 17 september. Op maandag 12 september maken volwassenen kennis met een groot gedeelte van het cursusaanbod tijdens creatieve rondleidingen tussen 19:15 – 21:00 uur. Je dient je wel aan te melden via de website van het cultuurhuis. Ook het proeflesrooster is hier te vinden. De Open Lesweek wordt op zaterdag 17 september afgesloten met de inloopmiddag muziek.
Iedereen kan tussen 14:00 – 16:00 uur verschillende instrumenten uitproberen.

Van donderdag 8 t/m woensdag 14 september vindt de Week van Lezen en Schrijven plaats. Niet alleen tijdens deze week vraagt De Nobelaer extra aandacht voor het verminderen en voorkomen van laaggeletterdheid. Het Digi-Taalhuis en de bibliotheek hebben regelmatig activiteiten op de agenda staan. In het najaar wordt een workshop Laaggeletterdheid signaleren op het werk georganiseerd specifiek voor werkgevers. Bij interesse kan men zich aanmelden via bibliotheek@denobelaer.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…