Uitreiking Gemeentelijke Pluim aan de Senioren-Express

Wethouder Laura Matthijssen reikte op donderdag 27 januari 2022 de Gemeentelijke Pluim van de gemeente Rucphen uit aan de programmamakers van de Senioren-Express van Rucphen RTV. Zij krijgen de pluim vanwege de 1000-ste uitzending van dit populaire radioprogramma.

De onderscheiding werd uitgereikt in de studio van de lokale omroeporganisatie tijdens de uitzending van de Senioren-Express.

Senioren-Express
In 2002 begon de lokale omroep van Rucphen met een programma gericht op de oudere luisteraars. Het kreeg de naam: Senioren-Express. Het bleek al snel een groot succes.

In het programma wordt informatie verstrekt over allerlei zaken die de doelgroep aangaan. Ook wordt aangegeven wat voor activiteiten er de komende week in onze gemeente worden georganiseerd. Vaak worden er gasten verwelkomd die een en ander komen toelichten. Dit alles omlijst met muziek van weleer.

Enkele weken geleden vond de duizendste aflevering van het populaire radioprogramma plaats, hetgeen het gemeentebestuur niet ongemerkt voorbij wil laten gaan.  Vandaar dat is besloten de gemeentelijke pluim toe te kennen aan de programmamakers van de Senioren- Express.

Waardering
De Gemeentelijke Pluim van de gemeente Rucphen is een teken van waardering en dankbaarheid van het gemeentebestuur voor mensen en organisaties die ‘met meer dan gemiddelde inzet’ iets verdienstelijks hebben gedaan op maatschappelijk of cultureel terrein in de gemeente Rucphen. Bij de pluim horen een gravure van het wapen van Rucphen, een draaginsigne en een oorkonde met daarop de reden van de toekenning.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…