UITREIKING OMO-PRAKTIJKWERKSTUKPRIJS 2023

Tijdens een feestelijke bijeenkomst reikte Angelique Penners, directeur van het OMO-bureau en afgevaardigde van de voorzitter van de Raad van Bestuur, op 30 maart de OMO-praktijkwerkstukprijs 2023 uit. Genomineerde leerlingen, ouders en begeleidend docenten waren hierbij aanwezig. De leerlingen van het Sprongcollege uit Deurne gingen er, met hun werkstuk ‘De Uil’ met de hoofdprijs vandoor.

Twee tweede prijzen voor leerlingen OMO Scholengroep Tongerlo en Munnikenheide College. Voor het smakelijke kookboek ‘Kunnen dementerende mensen ook genieten van de Marokkaanse keuken?’ ontvingen de leerlingen Assia en Naba, van OMO Scholengroep Tongerlo een tweede prijs. Zij kregen het voor elkaar een toegankelijk kookboek te maken voor de doelgroep met alle recepten eenvoudig uitgelegd.

De vak-kanjers Lars en Nout, van het Munnikenheide College maakten van afvalmateriaal een schitterende Houtkachel. Dit werkstuk laat de waarde zien van wat deze gouden handjes later voor het bedrijfsleven kunnen betekenen. Een duurzame, praktische oplossing van wat we met afvalmateriaal kunnen doen. Ook voor hen een tweede prijs.

Groepsfoto van de winnaars OMO praktijkwerkstukprijs

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Oscar Harris & The Twinkle Stars - Honey Conny

Laden...

Laden

Laden…