UITREIKING SJORS-BOEKJES BASISSCHOOL ZONNEBLOEM

Een leuke verrassing voor de kinderen van groep 6 van basisschool Zonnebloem in gemeente Zundert. De tekening van leerling Kees Verpalen staat op de kaften van het nieuwe Sjorsboekje. Hij won de tekenwedstrijd van Sjors Sportief en Creatief. Daarbij kreeg ook de rest van de klas een leuke prijs: zwemmen bij Optisport de Wildert. Een mooie aftrap voor een nieuw Sjorsjaar.

Wethouders Wesley van Steen (sport) en Judith Kuijpers (cultuur) reikten samen het eerste boekje uit aan de winnaar van de tekenwedstrijd. Ook de buursportcoaches én Sjors zelf waren van de partij. Binnenkort ontvangen alle kinderen in de gemeente Zundert het boekje, wat bomvol sport- en cultuuractiviteiten staat.

Met het programma van Sjors Sportief en Creatief mogen de kinderen deze activiteiten vrijblijvend proberen. Doel is de kinderen zoveel mogelijk te stimuleren om lekker te bewegen of creatief bezig te zijn. Op website: www.sjorssportief.nl  kunnen kinderen zich inschrijven voor activiteiten. Weet je niet precies wat bij je past? Doe dan eerst de sport- en cultuurwijzer.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Marco Kanters - In De Hemel Is Een Feestje

Laden...

Laden

Laden…