UNIEKE KANSEN BIJ CURIO

Het lerarentekort is een van de belangrijkste uitdagingen voor het onderwijs. Curio onderneemt actie. Docent worden? De beroepsopleider van West-Brabant neemt je meteen in dienst, biedt je een parttime opleiding en betaalt je per direct salaris. Deze regeling inclusief opleidingstraject zijn er voor jouw toekomstige baan als docent Nederlands, Duits, Wiskunde, Groen, Natuur- of Scheikunde.

Wat houdt het opleidingstraject in?
Als docent ga je werkervaring opdoen op een van de Curio locaties in het VMBO, MBO of bij Curio start. Daarnaast ga je 1 dag in de week naar school en volg je de lerarenopleiding aan een hogeschool om je onderwijsbevoegdheid tot docent te behalen. In het begin van het traject kijk je vooral mee met een ervaren docent in jouw vakgebied.

Hoe verder je in de opleiding bent, des te meer ga sta je zelfstandig voor de klas. Ieder halfjaar wissel je van locatie. Zo kom je er in de praktijk achter welke school en welke doelgroep het beste bij je passen. Het opleidingstraject duurt maximaal 4 jaar. Kijk voor meer informatie, solliciteren en de voorwaarden op: werkenbijcurio.nl

Docent Groen                                                          Docent Wiskunde

Docent. foto’s: Curio

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Yann Andersen - Song For Nadim

Laden...

Laden

Laden…