VAKANTIEVOORKEUREN VERSCHUIVEN IN NEDERLAND

De keuze voor een vakantiebestemming wordt steeds minder gedreven door exotische wensenlijstjes of Instagram-waardige spots, maar vooral door onze portemonnee. Dit blijkt uit onderzoek van TrustDeals. Liefst 59% van de Nederlanders zegt dat de prijs van hun vakantie belangrijker is geworden dan de bestemming, en gaat eerst onderzoeken waar hij het meest waar voor zijn geld krijgt.

Couponplatform TrustDeals onderzocht de keuzes die Nederlanders maken. 76% van de Nederlanders is hard op zoek naar kortingen bij het boeken van hun zomerse trip. Stijgende prijzen zijn iets waar we allemaal mee te maken hebben. Ook bij het boeken van een vakantie ontkomt men hier niet aan. Meer dan vier op de tien Nederlanders besluiten om kortere vakanties te plannen vanwege de huidige prijzen.

Vooral jongvolwassenen tussen de 18 en 34 jaar (52%) passen hun vakantieplannen om deze reden aan. Het draait allemaal om het maximaliseren van de vakantiebeleving zonder de bankrekening te plunderen. Wil je graag van tevoren weten hoeveel je precies kwijt bent? Dan kies je voor een all-inclusive vakantie. Het hele onderzoek lees je op: www.trustdeals.nl/#onderzoek

Foto: Trustdeals

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…