VAN GOGH IN LEVENDE LIJVE BODYPAINTING, SCULPTUREN

Zaterdag 6 mei geeft Etten-Leur de aftrap voor het toeristisch-recreatief seizoen 2023. Etten-Leur viert de lente! Op het Marktplein zijn er tussen 12.00 en 17.00 uur diverse activiteiten. Zo kun je kijken naar live bodypainting van zes modellen, die worden getransformeerd tot levende van Goghs. De levende schilderijen brengen ook een bezoek aan enkele horecazaken en winkels in het centrum.

Op het marktplein staan langs de gele loper schildersezels met een aantal reproducties van Van Goghs meesterwerken. Daarnaast wordt het marktplein fleurig aangekleed met bloemen. Een prachtige tentoonstelling met sculpturen van Jacqueline Baselier te zien in de Van Gogh Kerk: My journey as a sculptor. Entree is via de shop/toeristisch informatiepunt op Markt 4.

In de loop van de middag krijgt men bezoek van een uniek voertuig: een stoomtractor. Dit ter promotie van het Van Osch stoommuseum in Etten-Leur. Door het toeristische informatiepunt
“Etten-Leur City Shop” worden er tevens gratis toeristische plattegronden, Stappen & Shoppen Magazines en fietsroute kaartjes uitgedeeld.
Voor meer info:https://bit.ly/40oyezm
Kijk ook op de Facebookpagina: Etten-Leur City app

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jan de Rooij - Carrousel1

Laden...

Laden

Laden…