VASTSTELLING BESTEMMINGSPLAN SCHIJF.

Vaststelling bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Schijf, Zoeksestraat ong.’
Er is een nieuw bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. De gemeenteraad heeft op 16 december 2020 het bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Schijf, Zoeksestraat ong.’ gewijzigd vastgesteld. Voor dit bestemmingsplan is geen exploitatieplan vastgesteld, omdat het verhaal van de exploitatiekosten van de in het plan begrepen gronden anderszins verzekerd is. (1/3)
Het bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Schijf, Zoeksestraat ong.’ heeft betrekking op de realisatie van 9 woningen, waarvan 5 ruimte voor ruimtewoningen en twee blokken van twee onder één kap woningen nabij de Zoeksestraat te Schijf. Wilt u meer weten over dit plan? Vanaf 28 januari 2021 tot en met 10 maart 2021 kunt u het volgende bekijken: besluit van de gemeenteraad, het plan en de bijlagen.
(2/3)
U vindt deze informatie op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kiest u via ‘plannen zoeken’ voor planidentificatie NL. IMRO.0840.2582K0004-DEF1 of u zoekt naar het gewenste adres en vraagt daarvan de bestemmingsplaninformatie op. U kunt de informatie ook bekijken in het gemeentehuis, tijdens openingstijden.
Bent u het niet eens met dit besluit?

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…