VEILIG WONEN SCAN VOOR INWONERS VAN KOOPWONINGEN

Inbrekers zijn helaas nog steeds actief in de gemeente. Dit jaar is er al 20 keer ingebroken, een stuk meer dan afgelopen jaren. Inbrekers kunnen binnen 30 seconden binnen zijn. Een inbraak heeft een enorme impact op slachtoffers. Daarom biedt gemeente Etten-Leur nu, i.s.m. Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en het PKVW erkende bedrijf Inbraakproof, een kosteloze Veilig Wonen scan aan.

Inbraakproof bied je een gratis inspectie aan (normaal €69,-). Zij kijken naar verbeterpunten, en je ontvangt een offerte voor de benodigde maatregelen. Je bepaalt zelf wat je wilt verbeteren en betaalt alleen voor de gekozen aanpassingen. Als je huis beveiligd is volgens het PKVW, verlaag je de kans op een inbraak met 95%.

Het is alleen voor eigenaren van koopwoningen, omdat zij zelf aanpassingen aan de woning kunnen doen. Iedereen die in aanmerking komt voor deze scanactie, ontvangt een brief. Meer informatie over het PKVW vind je op: www.politiekeurmerk.nl Samen maken we Etten-Leur veiliger, want goede inbraakbeveiliging helpt echt.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

vrijdag 12 juli 2024

Last on air:
15:04 Commercial with Martens Tweewielers (00:29)
15:05 J-Jingle with Uuropener goedemiddag altijd nieuws altijd muziek (00:12)
15:05 Christina Loreena with Hemel Zonder Sterren (02:52)

Now on air:

with

Next on air:
15:09 Edwin Verstraten with Hitladder Top 20 (02:43)
15:12 Boaz with First Round' s On Me (03:52)
15:16 Four Tops with Bernadette (02:55)

Laden...

Laden

Laden…