VEILIGHEID SPOOR GAAT NIEUWE FASE IN.

2021 wordt een belangrijk jaar voor de veiligheid rond het spoor in de gemeenten Moerdijk, Halderberge en Roosendaal. In januari gaat de uitvoering van diverse maatregelen van start. Het gaat vooral om maatregelen, die ervoor moeten zorgen dat bij een eventueel ongeval met chemische stoffen, geen vloeistof of vervuild bluswater in open water of bij woningen aan het spoor terecht kan komen.
(1/3)
Halverwege het jaar zijn de werkzaamheden klaar. Een aantal veiligheidsmaatregelen in Oudenbosch en Zevenbergen wordt in 2023 uitgevoerd, in combinatie met enkele ingrijpende werkzaamheden door ProRail. De maatregelen zijn vooral van waterhuishoudkundige aard. Een andere belangrijke maatregel vormt het aanbrengen van vloeistofschermen.

(2/3)
In Zevenbergen worden de maatregelen in het 1e kwartaal van 2021 uitgevoerd; met mogelijk een kleine uitloop naar het 2e kwartaal. In Oudenbosch en Roosendaal schuiven enkele maatregelen door naar het 2e kwartaal, omdat ze alleen kunnen worden uitgevoerd op momenten dat het treinverkeer op het spoor wordt stilgelegd.

Bron: gemeente Halderberge.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Rene Carol - Du Darfst Nicht Weinen

Laden...

Laden

Laden…