VERKEERSDRAMA: IEDEREEN WELKOM BIJ UITVAART WIETEKE

De familie van de 42-jarige Wieteke die omkwam bij het tragische ongeval in Oud Gastel, zou het fijn vinden als veel mensen maandag 12 september bij het afscheid in crematorium Zegestede aanwezig zijn.

Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, waarin stond dat de uitvaart besloten zou zijn. De familie laat weten dat een ieder die behoefte heeft om afscheid te nemen, maandag om 10.30 uur welkom is in aula De Drie Zwanen van het crematorium aan de Rucphensebaan in Roosendaal. Iedereen krijgt ook de gelegenheid een laatste groet te brengen aan Wieteke.

Op de parkeerplaats wordt een groot scherm neergezet zodat, mocht er geen plaats meer zijn in de aula, mensen ook buiten de uitvaart kunnen volgen. Verkeersregelaars zijn aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Wieteke is een van de vier verongelukte slachtoffers van het verkeersdrama in Oud Gastel. Haar dochter van 9 jaar overleefde als enige inzittende het ongeval en kwam begin deze week thuis uit het ziekenhuis. Van de andere slachtoffers, Regina (39) en haar kinderen Anke (10) en Erik (8),
is vrijdag 9 september onder grote belangstelling afscheid genomen.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…